Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСб, 20 Квітня 2024, 3.31.50

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання продвижение сайта бесплатно укладка ламината
Головна » 2020 » Травень » 5 » Соціологічне опитування "Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів"
9.06.10
Соціологічне опитування "Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів"
 
Шановні мешканці м. Харкова та Харківської області!
  Пропонуємо Вам взяти участь у соціологічному опитуванні «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів». Це дослідження проводиться з метою покращення якості правоохоронних послуг та визначення проблем безпеки у районах м. Харкова та Харківської області.
  За результатами опитування будуть встановлені пріоритетні напрями забезпечення публічної безпеки і порядку на території Вашого мешкання на поточний рік та оцінено ефективність роботи правоохоронних органів у минулому році.
  Пройти опитування можна на комп’ютері, планшеті або смартфоні за посиланнями (натисніть, введіть або скопіюйте посилання у адресну строку браузера):
або
 
 
  Ви можете також пройти опитування, натиснувши на цей банер тут, або на сайті Харківської обласної державної адміністрації (внизу головної сторінки) або Вашої районної адміністрації. Також можливо зайти через наведений QR код з будь якого мобільного пристрою.
  Відповіді на запитання займуть у Вас 10-15 хвилин. За необхідності Ви можете перервати заповнення анкети та продовжити її заповнювати у вільний час - для цього натисніть «Продовжити пізніше» у правому верхньому куті екрана, а для повернення натисніть «Завантажити незавершене опитування» у тому ж місці.
  Опитування абсолютно анонімне. Результати обчислюватимуться в узагальненому вигляді з групуванням по районах міста та області.
  Це щорічне моніторингове дослідження проводиться з 2013 року Харківським національним університетом внутрішніх справ (науково-дослідною лабораторією з проблем протидії злочинності) спільно з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області за підтримки Соціологічної асоціації України, Консультативної місії Європейського Союзу та Харківської обласної державної адміністрації в рамках регіональної Програми забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Харківської області.
  Якщо у Вас виникнуть запитання, Ви можете звернутись до виконавців за адресою: ndl@univd.edu.ua
Переглядів: 242 | Додав: BDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz