Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСр, 24 Квітня 2024, 5.33.44

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання продвижение сайта бесплатно укладка ламината
Головна » 2018 » Червень » 12 » Мандрівка до Львова
10.35.29
Мандрівка до Львова
Львів – найбільше місто західного регіону України.  Це дуже своєрідне місто: тут природно поєднуються різноманітні, інколи протилежні й суперечливі  явища та поняття.
         Це місто із Замком і без нього: львівських замків - Високого і Низького -  не існує вже кілька століть. Це місто з рікою, котру ніхто не бачить: головна річка міста Полтва понад сто років тече під містом, закута у камяне ложе.
Саме  в це цікаве історичне місце пролягав екскурсійний маршрут групивихованців гуртка «Історичне краєзнавство».  У екскурсійного маршруту було кілька завдань: підвести підсумки роботи гуртка багатоденною мандрівкою, цікаво та пізнавально провести час, відвідуючи табір відпочинку з денним перебуванням «Романтика» та головне, закріпити і збагатити отримані знання на уроках історії, географії, мистецтва, побачивши на власні очі різноманітні пам’ятки історії, архітектури, а також географічні об’єкти.
В день приїзду поселились в хостелі, залишили речі і відправилися на екскурсію. Побували біля багатьох визначних місць, відвідали музей "Арсенал", музей-аптеку, Будинок Бендінеллі та зробили безліч фото на згадку.
Вже другого дня наш маршрут пролягав  до Почаєва, Онишківців та Підгірців. Милувалися прекрасними храмами та краєвидами  Почаївського монастиря, купалися в купальні скиту праведної Анни, що  розташований на західній околиці села Онишківці Дубенського районуРівненської області, та відправилися по слідам зйомок фільму "Д'Артаньян і три мушкетери" (відвідали Підгорецький замок).
Перед від'їздом ми вкотре пройшли вулицями міста. Відвідали Собор св. Юра (тут ми побачили копію Грамоти Берестейської унії, оригінал Туринської плащаниці та місце поховання митрополита А.Шептицького), католицький храм Ольги та Єлизавети (тут найсміливіші серед нас відчайдухи на чолі з директором школи піднялися на вежу храму, висота якої більша за висоту Львівської ратуші). Побували і в студентському парку, що біля університету. Знову зробили масу фото на згадку, підкріпились в місцевому кафе і вирушили додому. 
За ці кілька днів ми побачили й почули багато цікавого. Змогли доторкнутися і до історії, і географії (побачили на власні очі Кременецький кряж), і мистецтва.
Устименко І.С.
                  Вчитель історії Новомажарівської ЗОШ І – ІІІ ст.
 
 
Переглядів: 423 | Додав: BDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz