Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСр, 17 Квітня 2024, 1.09.43

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання продвижение сайта бесплатно укладка ламината
Головна » 2019 » Листопад » 18 » Акція "Молодь за здоровий спосіб життя"
10.48.43
Акція "Молодь за здоровий спосіб життя"

  На виконання наказу КЗ «Зачепилівський будинок дитячої та юнацької творчості» від 21.10.2019 № 100 «Про проведення районного етапу обласної акції «Молодь – за здоровий спосіб життя» та з метою розвитку духовності, популяризації здорового способу життя дітей та молоді, прищеплення навичок оздоровлення за допомогою природи та українських народних традицій з 04.11.2019 по 08.11.2019 проведено районний етап акції.

  В акції прийняли участь учні із чотирьох закладів загальної середньої освіти ОТГ, трьох закладів освіти району та вихованці гуртків ЗБДЮТ. На розгляд журі подані роботи на оздоровчу тематику: - здоровий спосіб життя з позиції цінності та сенсу життя; - роль природи у здоров’ї людини; - формування культури здоров’я за допомогою українських традицій; - оздоровлення за допомогою рослинного та тваринного світу; - культура мислення та мовлення – підвищення духовності сучасної людини. Роботи представлені за трьома віковими категоріями, відповідали умовам проведення акції, виконувались індивідуально та учнівськими колективами й були представлені у вигляді рефератів – 6 робіт, малюнків – 8 робіт, фото – 2 роботи та 2 роботи декоративно-прикладного мистецтва.

   Переможці акції

  У номінації «Реферат» (вікова категорія 11-14 р.):

   І місце: - Коток Катерина, учениця 9 класу Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Профілактика негативного впливу засобів масової інформації на сучасних підлітків» (керівник - Демьохіна О.Г.); 

 -Солодовник Зоя, вихованка гуртка «Юні екологи» ЗБДЮТ, учениця 9 класу Чернещинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» за роботу «Роль пришкільного табору відпочинку у формуванні здорового способу життя» (керівник – Лис О.А.).  ІІ місце:

-Жура Євген, учень 9 класу Чернещинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» за роботу "Спортивно-оздоровча робота і я" (керівник – Полчанінова Н.М.).

Грамота «За активну участь»:

-Вихованці гуртка «Хореографія» (Русецька Оксана, Білоусова Анастасія, Іменинник Софія, Шавлова Марія) при Руновщинській ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Формування культури здоров’я за допомогою українських традицій» (керівник - Федорчук Т.М.).

 У номінації «Реферат» (вікова категорія 15-18 р.):

 І місце:

- Гудзенко Дарина, учениця 11 класу Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу

«Склад і властивості чаю. Вплив чаю на здоров’я людини» (керівник - Загребельна Ю.М.).

 ІІ місце:

- Дихтяр Інна, учениця 10 класу Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Здоров’я – не все, але все без здоров’я – ніщо» (керівник -Микитенко М.М.).

У номінації «Малюнки та плакати у паспорту» (вікова категорія 7-10 р.):

 І місце:

-Дербеда Ярина, учениця 3 класу Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Ми за здоровий спосіб життя» (керівник - Коваль О.О.).

 ІІ місце:

- Жулід Павло, учень 5 класу Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Здоров’я тобі я бажаю, всім і собі!» (керівник - Жулід С.С.).

ІІІ місце:

- Сливка Артем, учень 5 класу Леб’язької філії Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Ростимо спортивними-виростаємо здоровими» (керівник- Ярощов О.М.);

- Кулик Максим, учень 5 класу Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Я обираю здоров’я!» (керівник - Іванова Н.О.).

  У номінації «Малюнки та плакати у паспорту» (вікова категорія 15-18 р.):

 ІІ місце:

-Гришко Євгенія, учениця 10 класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Здоров’я в твоїх руках» (керівник - Нищета К.Г.)

У номінації «Фото та фотокомпозиції» (вікова категорія 11-14 р.):

 ІІ місце:

-Ігранов Володимир, вихованець гуртка «Пішохідний туризм» ЗБДЮТ, учень 7 класу Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, за роботу «Сонце, повітря та вода – наші найкращі друзі» (керівник - Сахненко Д.С.).

 У номінації «Фото та фотокомпозиції» (вікова категорія 15-18 р.):

 І місце:

-Шевченко Інна, учениця 11 класу Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Осінь – туристична пора» (керівник -Тума О.М.).

  У номінації «Роботи декоративно-прикладного характеру» (вікова категорія 7-10 р.):

 І місце:

- Панова Дар’я та Решотко Уляна, учениці 2 класу Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Наша планета в наших руках» (керівник - Полотовська С.В.).

У номінації «Роботи декоративно-прикладного характеру» (вікова категорія 11-14 р.):

 І місце

 - вихованці гуртка «Виготовлення сувенірів» Зачепилівського Будинку дитячої та юнацької творчості при Зіньківщинській ЗОШ І-ІІІ ступенів за роботу «Ой, чий то кінь стоїть…» (керівник - Кайгородцева О.Г.).

Переглядів: 300 | Додав: BDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz